We zetten in op "groenbeleving" op daken, aan gevels en in tuinen!

Bij ons draait alles om ‘greening’ – het proces van het vergroenen van stedelijke omgevingen – daarvoor weerhouden wij een aantal waarden:

Familiebedrijf met 20+ jaar ervaring

Missie en visie

“Greening” is geen slogan, maar proberen we steeds opnieuw te vertalen naar uw wensen: daarvoor weerhouden wij een aantal waarden, met name:

Milieu en leefbaarheid

We doen dit door ecologie en biodiversiteit te ondersteunen, te focussen op lucht- en stofzuiverende groendak- en groengevelsystemen, en duurzaam groen te promoten.

Duurzaamheid

Betere bescherming en isolatie van je woning, tot zelfs bijdrage aan ‘Craddle to Craddle’ en door het aanbieden van een betaalbare na-service en onderhoud omdat alles wat leeft zorg nodig heeft.

Mens staat centraal

In onze steeds meer geurbaniseerde wereld werken onze concepten en systemen aan een leefbaardere omgeving, met voordelen voor welzijn, ontspanning en gezondheid.

Rendement

Wij dagen uit om ‘slim te investeren’: dankzij o.m een kruidentuin, een moestuindak (Urban Farming), maar ook door advies en hulp bij subsidies door lokale en vlaamse overheid. Zet in op je vergeten dak, gevel en tuin, én draag bij tot een verhoogde (esthetische) waarde van uw vastgoedinvestering!

Ons team

Energie-efficiëntie

Lagere energiekosten en een gezondere omgeving

100% ontzorging

Garandeert de optimale prestatie van uw groendak-en gevel

Flexibiliteit & maatwerk

een groendak- en gevel dat nauwkeurig aan al uw specifieke behoeften voldoet

Onze werkwijze

De groei naar REALISATIE

Contactopname

Bel ons, stuur ons een mailtje, of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte

Wij maken een vrijblijvende offerte: zijn er bijzondere aandachtspunten of onduidelijkheden? Dan komen wij vooraf eens een kijkje nemen.

Orderconfirmatie

Na in onderling overleg een akkoord te hebben bereikt, bekijken we samen wat de ideale periode is voor de start van het project “Goede afspraken maken goede vrienden”

Installatie

Op de geplande datum starten we met de aanleg van het project. Bij onvoorziene wijzigingen lichten wij u steeds op tijd in.

Oplevering

Vooraleer de eindfactuur op te maken, nodigen we u uit voor een gezamenlijke rondgang: we stemmen af en “zetten de puntjes op de i”, immers wij streven uw totale tevredenheid na

Nazorg

Indien gewenst blijven wij instaan voor de nazorg inclusief onderhoud van uw project: dit kan op afroep of met een vast onderhoudscontract